Het Tereo Benefietdiner

01-10-2015 | Bron: SnelNieuws september 2015

Het is langzamerhand een echte traditie geworden! Het Tereo benefiet diner! In 2005 voor de eerste keer georganiseerd, en daarna elk jaar herhaald. Waarom is dit diner zo belangrijk voor Tereo? 

Waarom opnieuw een Tereo benefietdiner ?

Het is een echte traditie geworden! Het Tereo benefiet diner! In 2005 voor de eerste keer georganiseerd, en daarna elk jaar herhaald. Waarom is dat zo belangrijk voor Tereo? 

  • In de eerste plaats betekent het, dat die avonden elk jaar weer geslaagd zijn. Bezoekers vinden ambiance, kwaliteit en presentatie kennelijk aantrekkelijk en blijven graag komen.
  • In de tweede plaats geeft dit ook aan dat onze doelgroep, de “children at risk”, door de bezoekers de moeite waard wordt gevonden en dat men bereid is de Stichting Vrienden van Tereo te steunen.
  • En een derde conclusie is, dat na 13 jaar steun vanuit Nederland, een realistisch project in 2003 is uitgegroeid tot de huidige succesvolle school. En dat onze steun écht heeft geholpen om de school te structureren en de toekomst te zekeren.

Tereo heeft in die jaren langzamerhand een gezicht gekregen. Het woord “Tereo” begint steeds bekender te worden in Limburg en daarbuiten. De netwerken van de bestuursleden en meehelpende Tereovrienden zijn gegroeid, en de regionale bekendheid is toegenomen. Er is een maatschappelijk draagvlak ontstaan.

Ook andere caritas-stichtingen kennen Tereo langzamerhand en vragen ons om advies en/of daadwerkelijke hulp. En doneren aan de Tereo school. Soms zelfs via onze stichting. Er is een stabiel platform ontstaan, waarop we onze activiteiten kunnen ontplooien.